Termeni și condiții

Prin utilizarea website-ului www.pizza-coandi.ro  este exprimat acordul dumneavoastră expres asupra termenilor și condițiilor de utilizare mai jos menționațe și asupra tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând website-ul, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții și luați la cunoștință că orice alte acorduri între dumneavoastră și S.C COANDI CST GROUP S.R.L sunt înlocuite prin prevederile prezentelor condiții de utilizare. În privința prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în contextul interacționării cu acest site, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate, precum și politica privind protecția datelor, cu aplicabilitate pentru datele prelucrate prin intermediul website-ului www.pizza-coandi.ro.
Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau clarificări, condițiile de utilizare ale acestui website, vă rugăm să părăsiți acest website.Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor afișate pe wensite-ul www.pizza-coandi.ro implică acceptarea condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în condiții bune ale website-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.
Website-ul www.pizza-coandi.ro este administrat de S.C. COANDI CST GROUP S.R.L, societate înregistrata la registrul comerțului sub nr. J02/812/2016, având CUI RO36222601, cu sediul în Arad,Jud Arad, Str. Nicolae Bălcescu nr.5 – numită în continuare sub denumirea comercială- Pizza Coandi. Scopul permis pentru utilizarea website-ului este obținerea de informații și accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta este interzisă.
Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții precum și orice modificări ale website-ului www.pizza-coandi.ro fără o notificare în prealabil. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Informații generale, definiții și termeni

„Website/ Site/ Magazin online”– domeniul www.pizza-coandi.ro și toate subdomeniile acestuia, prin intermediul căruia utilizatorii pot achiziționa produse și servicii oferite de Pizza Coandi
„Furnizor/Vânzător” – reprezentat prin S.C COANDI CST GROUP S.R.L, numită în continuare sub denumirea comercială Pizza Coandi.
„Utilizator” – înseamnă orice persoană fizică sau persoană juridică care utilizează website-ul și/sau își creează cont în urma furnizării informațiilor minimale solicitate.
„Cumpărător” este persoana fizică sau persoană juridică, care efectuează o comandă folosind un cont de Utilizator.
„Vizitator” este orice persoană care accesează website-ul www.pizza-coandi.ro
„Comanda” este reprezentată de documentul electronic, ce intervine ca formă de comunicare între Furnizor și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Furnizorului, prin intermediul website-ului intenția sa de a achiziționa produsele sau serviciile prezentate în sistemul on-line al Furnizorului. Vânzătorul își dă acordul să livreze comanda iar Cumpărătorul este de acord să achite contravaloarea acestora.
„Produs” înseamnă un produs alimentar care este comercializat de către Furnizor și care poate fi livrat către Cumpărător la o adresă determinată și comunicată de acesta din urmă.
„Cont” este acea secțiune din Site prin intermediul căreia Utilizatorul poate pot cumpăra produse sau serviciile oferite. Pentru crearea unui cont de Utilizator sunt necesare date precum adresa de e-mail, și o parolă care să permită Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre client, și istoricul acestuita în site.

Limite de acces și utilizare

  1. Utilizatorului îi este interzisă copierea, multiplicarea, distribuirea, vânzarea, arhivarea sau păstrarea prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice, computerizate, a materialelor și informațiilor existente pe acest website (texte, imagini, secvențe audio sau video etc) fără acordul prealabil al Furnizorului.
  2. Încercarea de a interveni , prin orice mijloace, în conținutul acestui site, ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor și informațiilor publicate, sau încercarea de a acționa în acest scop este total interzisă Utilizatorului.
  3. Încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricărui sistem sau accesarea oricăror servere sau servicii din rețeaua Furnizorului, fără autorizația explicită în scris din partea acestuita este interzisă oricărui Utilizator și reprezintă fapta sancționată de legea penală aplicabilă.
  1. Încercarea de a interveni în funcționarea serverelor de hosting sau în rețeaua Furnizorului prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS” este strict interzisă Utilizatorului sau Terțului interpus, urmând a fi sancționată de legea penală aplicabilă.
    . Folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul website-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing, pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop în afară de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese, este strict interzisă Utilizatorului sau Terțului interpus.
  2. Utilizarea website-ului www.pizza-coandi.ro  presupune și obligația de a nu: (a) afişa, transmite, publica, distribui sau difuza materiale sau informații care sunt defăimătoare, ilegale, obscene, indecente, amenințătoare, abuzive, de hărțuire sau ilegale; (b) afișa, transmite, publica, distribui sau difuza materiale sau informații care ar putea incita la discriminare, ură sau violență față de orice persoană sau un grup, pe criterii de rasă, religie, handicap, naționalitate sau în alt mod ilegal; (c) amenința, abuza, perturba sau încălca în orice mod drepturile legale (inclusiv drepturile la intimitate) ale altor persoane; (d) utiliza orice informații sau materiale în orice manieră care încalcă un drept de autor, brevet, marca comercială sau alt drept de proprietate ale oricarei persoane; (e) încărca fisiere care conțin un virus, viermi, troieni sau date corupte care pot afecta funcționarea computerului sau a proprietății altuia; (f) vă prezenta ca având o altă identitate în scopul de a înșela ori induce în eroare alte persoane.

Disponibilitatea servicilor oferite pe website:

Furnizorul ofera Utilizatorului o interfață tehnică prin care aceștia vor putea plasa o comandă pentru achiziționarea unuia sau mai multor produse afișate în interfața website-ului. Interfața tehnică este disponibilă pentru Utilizator gratuit, după înregistrarea Utilizatorului.
Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziția vizitatorilor și a utilizatorilor prin intermediul acestui website, cu sau fără o notificare prealabilă.
 Furnizorul nu este răspunzător față de utilizatori, orice terță persoană fizică / juridică sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul website-ului.
Furnizorul poate schimba în orice moment conținutul și condițiile de folosire a website-ului. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscrierea în acest website și nu au caracter retroactiv.

Obligațiile de înregistrare a utilizatorului:

Pentru a putea cumpăra/comanda de pe www.piza-coandi.ro , trebuie să introduceți o serie de date personale minimale (nume, prenume, adresă de email, telefon,adresă etc.) pe website.
Pentru informatii cu privire la modul de prelucrare a datelor cu caracter personal, scopul solicitării, temeiul legal al acestora precum și necesitatea consițământului dumneavoastră, vă rugăm sa consultați Politica de Confidențialitate precum si Politica privind protecția datelor personale, cu aplicabilitate pentru datele prelucrate prin intermeniul website-ului, disponibile pe website: www.pizza-coandi.ro
În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte, actuale, complete și nealterate despre dumneavoastră.
Informaţiile despre Dvs. pot fi folosite de Pizza Coandi doar în scopul comercializării produselor şi serviciilor oferite, de exemplu pentru:1. procesarea comenzilor sau cererilor dvs.;2. oferte de servicii şi produse;3. facturare4. soluţionarea cererilor, întrebărilor sau reclamaţiilor dvs.;5. realizarea unor studii de piaţă şi de produs şi marketingul produselor, al serviciilor Pizza Coandi6. înregistrarea dvs. în vederea acordării de reduceri, bonusuri, credite etc.
Toate prețurile înscrise sunt exprimate in LEI si conțin TVA

Comandarea produselor, livrarea și plata:

Cumpărarea produselor se face contra cost în conformitate cu prețurile și condițiile de livrare disponibile la nivelul website-ului, după înregistrarea prealabilă a utilizatorului cumpărator.
Furnizorul va depune efort în utilizarea celor mai ridicare standarde  în vederea onorării comenzilor primite, pentru conformitatea produselor furnizate și pentru livrarea corespunzătoare a acestora. În situația în care Utilizatorul/Cumpărătorul nu a pus la dispoziția Furnizorului date de contact complete și corecte (de ex. adresă eronată sau incompletă, nume sau număr de telefon greșit, etc ) Furnizorul este exonerat de la orice răspundere privind comanda produselor și livrarea corespunzătoare a acestora.
Prin efectuarea Comenzii, Utilizatorul/Cumpărătorul consimte ca Furnizorul să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil agreat, în orice situatie în care este necesară contactarea privind plata și livrarea comenzii.
Prețul de achizitie prezentat pe bonul fiscal / factură va fi același cu cel prezentat pe website la momentul achiziției. Furnizorul nu impune un preț minim de achiziție, însă pentru comenzile mai mici de 30 de lei se va percepe o taxa de transport de 2 lei pentru majoritatea zonelor orașului, cu excepția zonelor Gai, Bujac, Sânnicolaul Mic, Zonelor Industriale unde se va percepe o taxa de transport de 5 lei pentru comenzile mai mici de 75 lei. Pentru alte zone limitrofe sau în alte localități se pot percepe taxe de transport cuprinse între 10-100 lei.
Plata produselor se efectuează în numerar la livrarea produsului sau prin card debit/credit la plasarea comenzii online.
Plata la livrare: comanda se achită reprezentantului Furnizorului în momentul livrării comenzii prin plată numerar.
Plata online: comanda se achită cu cardul bancar prin intermediul !!Procesator plati!!…… . În cazul în care ați ales metoda de plată cu ajutorul cardului bancar, este necesar să completați un formular cu informații despre cardul dumneavoastră, pe  pagina securizată a furnizorului serviciului de plată.
Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasării comenzii și se va face în intervalul de 30 minute-2 ore și nu va putea depăși 4 ore. Livrarea se face de către Furnizor, la adresa specificată de Utilizator/Cumpărător. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră.
În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresă sau puncte de reper, va rugam să introduceți în casuța de observații aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.
Furnizorul nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcut responsabil pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menționate.
Produsele care constau în băuturi răcoritoare, apă, băuturi alcoolice se livrează în forma în care vin de la producător/distribuitor și în limita stocului disponibil.
Pizza Coandi își rezervă dreptul de a decala termenele de livrare, în situația în care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile în stoc la momentul primirii comenzii. În această situație clienții vor fi informați și consultați cu privire la menținerea sau anularea comenzii.
Toate produsele comercializate prin intermediul www.pizza-coandi.ro sunt conforme si vor fi insotite de factura fiscala si/sau bon fiscal, asa cum prevede legislatia in vigoare

Fiecare produs afisat pe Site contine imagini, descrieri si preturi. Exista posibilitatea ca produsele de pe site sa nu corespunda vizual in momentul livrarii, datorita modului de ambalare, diferit fata de platingul din locatie. Imaginile sunt cu caracter informativ și pot exista diferențe între poza de prezentare și produsul livrat.

Termenul de valabilitate al produselor comercializate de către Pizza Coandi, prin intermediul site-ului, este de 12 ore din momentul livrării acestora consumatorului, iar în cazul băuturilor răcoritoare și alcoolice comercializate,termenul de valabilitate este cel inscripționat de către producător pe ambalaj.

Depozitarea corecta din punct de vedere igienico -sanitar dupa momentul livrarii este responsabilitatea consumatorului.

Refrigerarea si consumul dupa refrigerare al produselor dupa momentul livrarii este responsabilitatea consumatorului.

In cazul unei nereguli semnalate de catre Cumparator si acceptate de catre Vanzator (pe bază de dovezi concludente), produsul va fi inlocuit cu unul de acelasi tip, in timp cat mai scurt.

Returul comenzilor se poate face doar in momentul preluarii comenzii.

Returul se face doar in conditiile in care produsele nu sunt conforme din punct de vedere igienico – sanitar (ambalaj deteriorat, corpuri straine etc.) sau în caz de comandă greșită/încurcată. Nu se acceptă returul pentru alte motive

Anularea comenziilor online se poate face într-un termen de maxim 5 minute din momentul confirmării comenzii și nu se poate anula în cazul comenzilor achitate cu cardul direct pe site.

Reclamatii

Orice nemultumire referitoare la procesul de achizitie de pe Site, vor fi solicitate telefonic la numarul de telefon 0257 281 514 sau 0748 778 777.

Orice reclamatie trebuie insotita de date de identificare ale Cumparatorului, precum: numarul comenzii, numarul facturii/numarul bonului fiscal, motivul reclamatiei, fotografii doveditoare;

Nicio reclamatie nu va fi luata in considerare daca vina pentru presupusele deteriorari este purtata de catre Cumparator, daca Cumpărătorul a făcut o comandă greșită sau pentru orice altă greșeală asociată Cumpărătorului;

Reclamațiile se acceptă în maxim 30 de minute din momentul livrării și doar telefonic. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 72 ore de la data livrarii.

Drepturile de autor:

Dreptul de autor pentru informațiile existente pe acest site este deținut de S.C COANDI CST GROUP S.R.L sau de afiliații/partenerii săi. Niciun material de pe acest website nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea explicită, scrisa a  S.C COANDI CST GROUP S.R.L
Conținutul acestui website, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe website sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea S.C. COANDI CST GROUP S.R.L  sau a afiliaților / partenerilor săi.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părți a serviciilor, accesul, folosirea serviciilor sau informațiilor puse la dispoziție de S.C. COANDI CST GROUPS.R.L  prin intermediul website-ului într-un mod care încalcă legislația națională sau internațională în materia drepturilor de autor și proprietate intelectuală va implica răspunderea civilă sau penală.
S.C COANDI CST GROUP S.R.L  își rezervă dreptul de a impiedica prin orice mijloace și de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate în distrugerea sau alterarea website-lui, a conținutului, securității acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita Furnizorul sau pe partenerii săi, produsele, serviciile și angajații acestora.
Acest website este oferit în această formă fără alte garanții. Furnizorul nu este și nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui website sau ale conținutului său.

Limitarea răspunderii

S.C COANDI CST GROUP S.R.L nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoința, posibilități de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile ( chiar dacă S.C COANDI CST GROUP S.R.L a fost informată anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din
1.utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor website-ului
2.costul procurării de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice bunuri, date, informații sau servicii achiziționate sau obținute, mesaje primite, tranzacții începute prin/ de pe site
3.acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului
4.declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor website-ului
5.orice altă problemă legată de serviciile website-ului
Acest website este oferit în această formă fără alte garanții. S.C COANDI CST GROUP S.R.L nu este și nu poate fi responsabilă pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui website sau ale conținutului său.

Politica de confidențialitate

Aspectele mentionale mai jos se vor completa si se vor interpreta impreuna cu prevederile Politicii privind protectia datelor, cu aplicabilitate pentru datele prelucrate prin intermeniul website-ului si al aplicatiei de mobile, disponibile pe website, precum si ale Politicii de Confidentialitate, dispobinile pe website: www.pizza-coandi.ro.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii / dispute privind fraudele la plata către următorii destinatari: băncile implicate în plățile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii / produse, respectiv conform Legii, către instituțiile abilitate.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, precum si ale predeverilor Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucarea datelor cu carcater personal si privind libera circulatie a acestor date („GDPR”), S.C COANDI CST GROUP S.R.L are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopurile colectării datelor sunt marketing, reclamă și publicitate, statistică și servicii de comunicații electronice. Refuzul de a furniza datele vă interzice participarea în cadrul concursurilor sau accesul la unele servicii ale website-ului companiei. S.C COANDI CST GROUP S.R.L, prin intermediul website-ului www.pizza-coandi.ro, prelucrează adresa de email a utilizatorilor. Adresele de email vor fi stocate în baze de date computerizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa printr-o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de corespondență Arad,jud.Arad, Str. Nicolae Bălcescu, nr.5. S.C COANDI CST GROUP S.R.L se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor și să nu o dezvaluie unei terțe părți, dacă aceasta nu se află între partenerii agreați în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea și / sau procedurile judiciare.

S.C. COANDI CST GROUP S.R.L nu răspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor.
S.C. COANDI CST GROUP S.R.L nu-și asumă niciun fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest website, utilizatorul a luat la cunoștință faptul că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și S.C COANDI CST GROUP S.R.L. În cazul unor eventuale conflicte între S.C COANDI CST GROUP S.R.L. și clienții săi, se va încerca, mai întâi, rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minimum 30 de zile lucrătoare.
Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța competentă în conformitate cu legile române în vigoare.
Diverse
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu plasarea comenzii, clientul acceptă fără obiecții Termenii și Condițiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.
Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din comandarea produselor disponibile pe website-ul www.pizza-coandi.ro.